Kívánságlista

If you buy any of these items, please come back to this list and click the "Reserve" link to mark which item(s) you purchased. This will help ensure that MRSZ does not get duplicate gifts.

  • Sportcipő 40-es méret

    Klaudiának hívnak. Nagyon szeretnék egy új, drágább cipőt, mert sajnos az enyém már tönkre ment, sokat gyaloglok ugyanis nap, mint nap. Anyukám egyedül nevel 5 testvéremmel együtt.

    Reserved on Apr 05, 2019 by Gizella

  • Melegítő együttes 164 méret

    Alex vagyok.Azért ezt a melegítő együttest választottam, mert szeretem a kényelmes cuccokat, és ami nekem van sajnos már kopottak, és anyukám nem teheti meg, hogy újat vegyen nekem, mert egyedül nevel testvéreimmel együtt.

    Reserved on Apr 20, 2019 by Gróz Dominika

    ápr 30-án viszem

  • Melegítő együttes 164 méret

    Józsefnek hívnak. Azért ezt az együttest szeretném, mert szeretek sportolni és sajnos nem tudunk venni egy szép együttest.

    Reserved on May 14, 2019 by Kovács Alexandra

  • Cipő 39-es méret

    Ilona vagyok. Nagyon szeretem a cipőket, de sajnos nem tehetjük meg, hogy újat vegyünk. Nagyon szeretnék egy új, különleges cipőt, amiben boldogan járhatnék az iskolába.

    Reserved on May 05, 2019 by Csikainé Mihalik Éva

  • Fejhallgató

    Ramóna, fejhallgató Nagyon szeretem a zenét. Sajnos nem tudok mindig zenét hallgatni, mert sok kistestvérem van és zavarja őket. A fejhallgatón keresztül jobban tudnám élvezni a zenét.

    Reserved on Apr 19, 2019 by Budai Alexandra

  • Melegítő együttes 164-es méret

    Patriknak hívnak. Nehéz körülmények közt élek 8 testvéremmel, anyukámmal, és apukámmal. Nagyon örülnék egy szép melegítőnek, mert szeretnék én is új dolgokba járni, használni.

    Reserved on Apr 20, 2019 by Gróz Dominika

    ápr 30-án viszem :)

  • Sport cipő 37-es méret

    Csabának hívnak. Nagyon nehéz helyzetben élünk szüleimmel és 7 testvéremmel. Sajnos a cipőm már nagyon viseltes. Nagyon boldoggá tenne, ha szép cipőben járhatnék iskolába.

    Reserved on Apr 22, 2019 by Schlenk Antl

  • Okosóra (fekete)

    Adrián vagyok. Azért szeretnék okosórát, mert sajnos nincs telefonom, és ezzel tudnám helyettesíteni. Sajnos szegényes körülmények közt élünk, így csak álmodozom róla.

    Reserved on May 15, 2019 by mivanmivan

  • Okosóra (piros)

    Béla vagyok. Sokat hallottam már az okosóráról, és úgy gondolom, hogy ez nagyon különleges dolog. Soha nem volt még órám és soha nem kaptam még ilyen érdekes dolgot sem.

    Reserved on May 15, 2019 by mivanmivan

  • Hajvágó készlet

    György: Nagyon szeretek fodrászkodni, a családban is én készítem a frizurákat, és magamnak is én vágom. Ezért szeretnék egy jó hajnyírót, amivel szebben és jobban dolgozhatnék, sajnos anyukám magában nevel 2 öcsémmel és beteges nem tud munkát vállalni.

    Reserved on Apr 09, 2019 by Rosta Gabriella és Polyák Zoltán

  • Farmernadrág S méret

    Erzsébetnek hívnak. Nagyon érdekel a divat, szeretem a szép, csinos ruhákat. Anyukám meghalt, apukám egyedül nevel testvéremmel, nagyon szerény körülmények között élünk.

    Reserved on May 15, 2019 by mivanmivan

  • Farmernadrág XS méret

    Niki vagyok. Nagyon szeretnék divatosan öltözni, de sajnos nem tudjuk megtenni. Anyukám egyedül nevel.

    Reserved on May 04, 2019 by Pásztor Attiláné

    Magammal viszem a rendezvényre

  • Billentyűzet

    Ádámnak hívnak. Nagyon sokat használom a számítógépet, nagyon érdekel az informatika. Sajnos az én billentyűzetem már nagyon le van kopva, és hiányoznak belőle billentyűk is. Nagyon örülnék egy ilyen színes billentyűzetnek.

    Reserved on Apr 09, 2019 by Rosta Gabriella és Polyák Zoltán

  • Vízálló ütésálló óra

    Bendegúz vagyok. Azért ilyen órát szeretnék, mert sokat mozgok, és nem szeretném, ha valami baja lenne. Egyszer volt csak órám és nagyon sajnáltam mikor tönkre ment nem az én hibámból.

    Reserved on May 04, 2019 by Pásztor Attila

    Hozom a rendezvényre magammal

  • Power bank

    Dominik vagyok. Azért ezt szeretném kérni, mert nagyon elfoglalt vagyok. Délelőtt suli, délután hetente négyszer edzés. Focizok a városi csapatban és hétvégeken meccs van.

    Reserved on Apr 17, 2019 by Lutár Balázs

    hozom a rendezvényre magammal

  • Power bank

    Nikolasz vagyok. Azért szeretnék power bankot, hogy ha úton vagyok, akkor is feltudjam tölteni a telefont és elérhető legyek. Én nagyon sokat használom napközben is a telefonom, nem csak játszok rajta, hanem érdekel minden programozással kapcsolatos dolog

    Reserved on May 15, 2019 by mivanmivan

  • 38-as görkorcsolya

    Fruzsina vagyok. Nagyon szeretek mozogni, de sajnos súlyos gerincferdülésem van, így ez megakadályoz néhány dologban. A görkori az javítja a testtartásom, azt mondják, és nagyon örülnék is neki.

    Reserved on May 22, 2019 by Veress Róbert

  • 36-os terepszínű tornacipő

    Antónia vagyok. Nagyon szeretem a cipőket, de sajnos nem tudjuk megtenni, hogy divatos cipőim legyenek.

    Reserved on Apr 18, 2019 by Éva

  • Görkorcsolya

    Mónika vagyok Ózdról. Nagyon nagy álmom lenne egy görkorcsolya, mert a görkorizás az életem. Régen volt egy, de sajnos el kellett adnunk. Azóta nagyon hiányzik. 38-as a lábméretem.

    Reserved on Apr 29, 2019 by Gaigne András

  • Parfüm készítő készlet

    Amina vagyok Ózdról. Hetedikes vagyok. Nagyon szeretek kreatívkodni és nagyon nagy álmom egy parfüm készítő készlet.

    Reserved on May 08, 2019 by Gina

  • Melegítő (kétrészes)

    Dalma vagyok Ózdról, hetedik osztályos tanuló, a testvéreim közül én vagyok a legidősebb lány. Elég szegényen élünk, csak apa dolgozik, anya otthon van a kistesómmal. Nem telik arra, hogy egy új M-es fekete szabadidőt vegyünk nekem, pedig nagyon szeretné

    Reserved on May 15, 2019 by Vasmegyeri Református Egyházközség

  • Melegítő (XL méret)

    Gergő vagyok Ózdról. Még iskolába járok, nagyon szeretek rajzolni. Most a kórházból írom ezeket a sorokat, mert beteg vagyok, műtöttek. Anya is meg apa is dolgozik, de elég keveset keresnek. Sajnos nem tehetjük meg magunknak, hogy új ruhákat vegyünk.

    Reserved on May 16, 2019 by Bakóczy Bence

  • Karóra

    Arzén vagyok Ózdról. Én vagyok a legidősebb a testvéreim közül. Édesapám messze dolgozik, nagyon keveset van itthon. Én vigyázok a kisebb testvéreimre az iskolában. Nagyon nagy álmom lenne egy óra.

    Reserved on Apr 22, 2019 by Schlenk Antal

  • Farmer

    Vanessza vagyok Ózdról. Hetedik osztályos vagyok. Nagyon nehezen élünk, van 7 testvérem. Nem tehetjük meg azt, hogy új farmernadrágot vegyünk, nagyon szeretnék egy új farmert, ami rajtam van először és nem valakié volt. 36-os a méretem.

    Reserved on Apr 28, 2019 by Faragó Imre

  • Futócipő

    Viola vagyok Ózdról. Anyukám egyedül nevel engem és az iker öccseimet. Most keres munkát, nagyon nehezen élünk. Szeretek sportolni, de sajnos nincsen pénzünk egy jó futócipőre. Nagyon nagy álmom lenne egy 38-as futócipő.

    Reserved on Apr 29, 2019 by Győrffy Antal

  • Fülhallgató

    Ramirez vagyok Ózdról. Édesanyám egyedül nevel engem és a hugomat. Nagyon szegények vagyunk. Nagyon szeretem a zenét, nagy álmom egy vezeték nélküli fülhallgató.

    Reserved on May 15, 2019 by Vajai Református Egyházközség

    06306390224

  • Telefontok

    Vivien vagyok Ózdról, hetedik osztályos. Elég messze lakok az iskolától és gyalog szoktam hazajárni. Telefont kaptam anyáéktól születésnapomra, ugyan használtat. Nagyon szeretnék rá egy szép csajos, csillogós tokot, mert arra már nem tudtunk összespórolni

    Reserved on Apr 08, 2019 by Tamáskó Tünde

  • Power Bank

    Tamás vagyok Ózdról. Hetedik osztályos tanuló. Messze lakok az iskolától, sokat buszozok naponta. Nagyon szeretnék egy powerbankot, hogy ne merüljön le a telefonom, ha a busz úton telefonozással ütöm el az időt.

    Reserved on Apr 15, 2019 by Gulyás Tamás

  • Iskolatáska

    Virág vagyok. Farkaslyukban lakok, de Ózdra járok iskolába minden nap busszal. Van egy beteg tesóm. Sajnos elszakadt az iskolatáskám és sajnos az anyukám azt mondja nem tudunk újat venni. Nagyon szeretnék egy új iskolatáskát!

    Reserved on Apr 18, 2019 by Rita

  • Sportcipő

    Angéla vagyok Ózdról, anyukámmal meg a tesóimmal lakunk együtt. Nagyon szeretnék egy 37-es új edzőcipőt, ami kicsit csillog, kicsit rózsaszín, kicsit magasabb talpú. Egy olyat ami nincsen mindenkinek.

    Reserved on May 16, 2019 by Márton ajánlása

  • Fejhallgató

    Kitti vagyok Farkaslyukból. Ózdra járok iskolába, zene tagozatos osztályba. Nagyon-nagyon szeretem a zenét, az iskola mellett zeneiskolába is járok. Nagy álmom egy ilyen fülhallgató, hogy a zene mindig velem lehessen.

    Reserved on Apr 10, 2019 by Bökönyi Éva, Bényei Ferenc

    bokonyi71@gmail.com

  • Teremcipő

    Elemér vagyok Ózdról. Nemrég született meg a testvérem babája, így most minden róla szól. Nagyon nagy álmom egy szép edzőcipő, hogy nekem is lehessen olyan, mint a többieknek.

    Reserved on May 08, 2019 by BGabor

  • Karóra

    Dominik vagyok Ózdról. Nagyon menő dolognak tartom, ha valakinek van órája. Nekem még soha nem volt.

    Reserved on May 15, 2019 by Alexandra Kovács

  • Görkorcsolya

    Ramóna vagyok Ózdról. Édesanyám egyedül neveli a testvéremet és engem. Anya nagyon sokat dolgozik, hogy meg tudjunk élni. Nagyon nagy álmom, hogy legyen egy 38-as méretű görkorcsolyám.

    Reserved on May 15, 2019 by mivanmivan

  • Görkorcsolya

    Jázmin vagyok Ózdról. Jó tanuló vagyok az iskolában, de nagyon szűkösen élünk. Szüleimmel és 9 testvéremmel lakunk egy bérházban. Nagyon szeretnék egy görkorcsolyát, 37-es méretben.

    Reserved on Apr 22, 2019 by Schlenk Antal

  • Farmer nadrág

    Szabrina vagyok Ózdról. Egy telepen lakunk, csak édesapám tud dolgozni, így elég nehezen élünk. Nagyon szeretnék egy tintakék 27-es (34-es) méretű farmer nadrágot, soha nem volt még ilyen nadrágom.

    Reserved on Apr 28, 2019 by Faragó Imre

  • Nyaklánc

    Ramóna vagyok Ózdról. Édesanyám egyedül neveli a tesómat és engem. Édesapám meghalt évekkel ezelőtt. Nagyon szeretnék egy ezüst nyakláncot, mert mi nem tehetjük meg, hogy megvegyük.

    Reserved on May 09, 2019 by Vásárosnaményi MRSZ Iroda

  • Power bank

    Fanninak hívnak, jó tanuló vagyok. A város egy elég szegény részén lakunk. Szeretnék egy rózsaszín power bankot, hogy tudjam tölteni a telefonomat. Szeretek zenét hallgatni, iskolába jövet-menet és hogy fel tudjam hívni Anyuékat.

    Reserved on Apr 27, 2019 by Domokos Gábor

  • Kantáros farmer

    Dorina vagyok, Ózdon élek. Szeretnék egy kantáros farmert, 25-ös méretben szeretném, mert nagyon tetszik nekem, divatos és már régóta vágyom rá.

    Reserved on May 10, 2019 by Dobai Attila

  • Fejhallgató

    Achilles Édesanyám egyedül nevel két kiskorú testvéremmel és velünk élnek még az egyik tesóm gyermekei is, akik még bölcsis korúak. Olykor nagy otthon a hangzavar, és úgy gondolom a fejhallgatóval én is jobban tudnék figyelni a mentoromra.

    Reserved on May 15, 2019 by mivanmivan

  • Cipő 38-as méret

    Bianka vagyok, édesanyámmal és két testvéremmel élek. Nagyon szeretnék divatos öltözködni, de ez sokszor csak álom marad. Nagyon szeretnék egy ilyen cipőt 38-as méretben.

    Reserved on May 15, 2019 by Vasmegyeri Református Szoc. Szolg. Központ

  • Bőrkabát

    Dominika vagyok 14 éves. Egy fekete dzsekit szeretnék kérni S-méretben. Nagyon szeretnék divatos öltözködni, sajnos ezt tehetem meg. Érdekel a divat, az öltözködés.

    Reserved on May 15, 2019 by mivanmivan

  • Póthaj

    Bianka vagyok, Ózdon élek a családommal, nagyon szeretek fodrászkodni ezért egy hosszú barna póthajat szeretnék, amit többféle módon hordhatnék ill. gyakorolni is tudnék rajta.

    Reserved on May 15, 2019 by mivanmivan

  • Baseball sapka

    Sándor vagyok, szüleimmel és 3 tesómmal élek Ózdon. Kedven ruhadarabom a baseball sapka. Soha nem volt még ilyen menő sapkám, végre nagy álmom válna valóra, ha kaphatnék olyat, ami a képen van.

    Reserved on May 08, 2019 by BGabor

  • Teremcipő

    Szilárd vagyok 14 éves, szüleimmel és húgommal élek, szerény körülmények között. Nagyon szeretek focizni, ezért kérnék egy igazi sportcipőt. Sajnos a szüleim nem tudják nekem megvenni. 38-as méretben

    Reserved on May 08, 2019 by BGabor

  • Focilabda

    Bernadett vagyok, szüleimmel Ózdon élek! Nagyon szeretek sportolni, súlyemelésből több bajnokságot is nyertem már. Nagyon szeretek focizni is, ezért kérném az Adidas focilabdát. Fekete-fehér színben.

    Reserved on May 08, 2019 by BGabor

  • Sminkkészlet

    Renáta vagyok, Ózdon élek a családommal. Az általános iskola elvégzése után fodrász vagy kozmetikus szeretnék lenni. Azért kérem a smink készletet, hogy a barátnőimen tudjak gyakorolni.

    Reserved on May 08, 2019 by BGabor

  • Póló

    Ferenc vagyok, édesanyámmal élek kettesben. Nagyon szeretnék egy pólót. XL- méret

    Reserved on May 09, 2019 by Csendes Ferenc

  • Baseball sapka

    Kamilla vagyok, szüleimmel és öcsémmel Ózdon élek, szegényes körülmények között. Elég jól tanulok, szeretnék majd érettségizni. Nagyon szeretnék egy ilyen baseball sapkát, mert nagyon vagánynak tartom, ha egy lány ilyet visel.

    Reserved on May 09, 2019 by Leboc Melinda

  • Baseball sapka

    Zsófia Szüleimmel és két kisebb tesómmal élek. Tanulmányi átlagom szerint a legjobb tanulók közé tartozom, a szüleim nagyon büszkék rám. Nagyon szeretnék egy ilyen, rózsaszínes sapkát.

    Reserved on May 09, 2019 by ivanics zoltan

  • Orsó

    Stefán vagyok a nevelőszüleimmel élek Ózdon, szegényes körülmények között, sajnos egyikük sem dolgozik. Nagyon szeretek horgászni, kedvenc elfoglaltságunk a barátommal. Sajnos soha nem volt egy jól felszerelt, igazi botom, de ez jó kezdet lehet feléje.

    Reserved on May 15, 2019 by mivanmivan

  • Kosárlabda

    Zsolt vagyok 13 éves, nagyon szeretem a labdajátékokat, a focit, és mostanában a kosárlabdát. Nagyon szeretném ha saját labdám lehetne, hogy ne csak az iskolában tudjunk a barátaimmal igazi labdával játszani, hanem a szabadidőmben is. 5-ös méret.

    Reserved on Apr 11, 2019 by Judit

  • Bőrkabát

    Mendi vagyok, szüleimmel élek. Nagyon szeretnék egy fekete színű bőrdzsekit, sajnos a szüleim nem tudják megvenni, mert mindketten munkanélküliek. Soha nem volt még ilyen divatos kabátom. 3XL méretben

    Reserved on May 24, 2019 by MRSZ

  • Baseball sapka

    Bence vagyok 15 éves, Ózdon élek a szüleimmel. Régóta szeretnék egy ilyen vagány sapkát, amelyik terepmintás, de még soha nem sikerült a szüleimet rábeszélni arra, hogy megvegyék.

    Reserved on May 15, 2019 by mivanmivan

  • Billentyűzet

    Dávid vagyok, szüleimmel és kis tesómmal élek. Nagyon szeretnék egy ilyen billentyűzetet, nagyon szeretek ugyanis a számítógéppel játszani, foglalkozni.

    Reserved on May 15, 2019 by mivanmivan

  • Hátizsák

    Dezső vagyok, szüleimmel és két kisebb testvéremmel élek együtt. Anyukám nem dolgozik, főállású anya, apukám béréből élünk, de mindig csak legszükségesebbet tudjuk megvenni a jövedelmünkből.

    Reserved on May 15, 2019 by mivanmivan

  • Focilabda

    Márk vagyok, családommal Ózdon élek szüleimmel és hugommal. Nagyon szeretek focizni ezért kérnék egy nike focilabdát. Korábban soha nem volt ilyen minőségű labdám és sajnos nem sokáig tartott egyik sem.

    Reserved on Apr 30, 2019 by Bolyki Balázs

  • Baseball sapka

    Rajmund vagyok a családommal Ózdon élek. Nagyon szeretnék egy igazi, márkás baseball sapkát, amit a szüleim mindig lehurrognak, mondván ennyi pénzért már fontosabb dolgot is tudunk neked venni.

    Reserved on May 15, 2019 by mivanmivan

  • Melegítő

    Letícia vagyok, nagyon szeretném ezt a szabadidő ruhát (L méret), sajnos a szüleim nem tudják megvenni nekem. Apukám ugyan tud dolgozni, de anyukám nem tud munkát vállalni, otthon ápolja mamámat, ami anyagilag megnehezíti a megélhetésünket.

    Reserved on May 15, 2019 by mivanmivan

  • Orsó

    Dávid vagyok, szüleimmel Ózdon élek, szabadidőmben nagyon szeretek horgászni, ez a kedvenc hobbim. Ezt a Carp Fighter LCS orsót szeretném kérni, hogy sikeres legyen a horgászat.

    Reserved on May 15, 2019 by mivanmivan